Зниження вживання цукру сприяє відновленню печінки

Вчені з США визначили, що зниження споживання цукру сприяє відновленню печінки.
Медики стверджують, що продукти, які містять багато жирів і холестерину, сильно шкодять печінці. Така їжа погано відбивається на функціональності даного органу. В результаті цього в деяких випадках печінку вже неможливо відновити. У підсумку це може призводити до цирозу або розвитку раку.

На думку фахівців, щоб відновити функціональність печінки, необхідно змінити свій раціон і зайнятися спортом.

Вчені з Університету в Орегоні відзначають, що з хворобами печінки стикаються до 30% населення нашої планети. У тому числі такі недуги виявляють і у дітей.

Фахівці стверджують, що для збереження здоров’я печінки необхідно включити в свій раціон різні каші, вегетаріанські супи, молочні продукти, яловичину, рибу. При цьому потрібно вживати якомога менше ковбаси, свинини, солодощів, шоколаду, випічки, морозива і продуктів білкового походження.

Американські вчені після проведення дослідження прийшли до висновку, що скорочення вживання цукру сприяє відновленню печінки.