Від раку і серцевих хвороб врятує ложка оливкової олії в день

Вчені з Британії Сара Брюер і Джульєтта Келлоу з’ясували, якщо вживати по ложці оливкової олії в день, то можна запобігти виникненню і розвитку ракової пухлини.
Експерти досліджували властивості оливкової олії, поле чого з’ясували, що воно здатне продовжити життя, уберегти від раку і серцево-судинних захворювань.

Результати своїх експериментів британці описали в книзі.

До того ж оливкова олія підтримує нормальний тиск і когнітивні функції мозку, припиняє процес старіння, заповнює дефіцит вітаміну Е.

За допомогою експериментів вчені довели, що ті, хто включається оливкова олія в своїй регулярний раціон, відчувають себе набагато краще інших. А ризик виникнення ракової пухлини у таких людей нижче на 34%.

Проте фахівці не радять вживати більше однієї столової ложки цієї олії в день, незважаючи на масу його корисних властивостей.