Новини

Вчені з США навчилися «відключати» алергічну реакцію

Це стосується алергії, яка викликана продуктами харчування.


Вчені з університету Мічігану в США провели ряд досліджень, в ході яких навчилися «відключати» у людини алергію на продукти харчування.

Встановлено, що головна причина виникнення алергічної реакції на різні інгредієнти — огрядні клітини, функціонування яких можна контролювати за допомогою клітинного рецептора CRF2.

У свою чергу впливати на роботу рецептора можна, використовуючи спеціалізовані лікарські засоби.

Висновки дослідників вже були підтверджені експериментами на мишах, свинях і людині.
Таким чином, в недалекому майбутньому страждають алергією на продукти харчування зможуть уникнути негативної реакції організму, приймаючи препарати і створюючи таким чином постійний «імунітет».