Вчені розповіли про шкоду пластикового посуду

Американські вчені з’ясували, що вживання їжі з пластикового посуду провокує розвиток онкологічних захворювань.
Група американських вчених провела дослідження. За його підсумками їм вдалося встановити, що пластиковий посуд при контакті з окропом і при нагріванні виділяє шкідливі токсичні речовини. Внаслідок цього вони потрапляють в їжу, яку вживає людина. Ці сполуки в свою чергу несуть небезпеку для людського організму. Зокрема, вони сприяють розвитку раку.

Вчені стверджують, що особливо для організму шкідливо використання пластикових контейнерів, які застосовують для зберігання і розігрівання їжі в мікрохвильових печах.

Американські фахівці зазначають, що речовини, що містяться в пластиці, потрапляють в організм людини в першу чергу з посуду, а також з вікон і дверей.