Новини

Експерти назвали найбільш «мікробні» місця на кухні

Фахівці  розповіли, як уберегти сім’ю від захворювань.

Фахівці розповіли, що найпоширеніший на кухні мікроорганізм — це кишкова паличка. Як повідомляє портал enzavzglyad.ru з посиланням на відомство, зустріти її можна в м’ясі, птиці та риби.

У зв’язку з цим найважливіше при приготуванні страв з цих продуктів — повністю їх прожарювати або варити, щоб м’ясо не було сирим.

Невимитие продукти можу загрожувати зараженням ще одним неприємним паразитом — сальмонельоз. Тут крім м’яса і риби небезпеку становлять фрукти і овочі.

Найбільш «мікробними» місця на кухні є обробні дошки. Для кожного виду продуктів вони повинні бути окремі.

Мікроби також можуть збиратися на губці і на полицях холодильника. Дезінфікувати і ретельно мити слід і відро для сміття з раковиною.