Новини

Австрійські дієтологи назвали потенційно небезпечні продукти харчування

Експерти склали список потенційно небезпечних для здоров’я людини продуктів харчування. Дієтологи радять віддавати перевагу натуральній їжі і дотримуватися помірного раціону.


Дієтологи з Австралії вважають корисними фрукти, горіхи і вироби з цілісних зерен, проте при надмірному вживанні дані продукти можуть завдати шкоди організму.

Червоне вино — антиоксидант, а також воно допомагає запобігати серцевим нападам. Але велика кількість даного алкогольного напою призводить до збільшення ризику виникнення інсульту та деяких видів онкології.

Високі дози риб’ячого жиру призводять до уповільнення імунітету і можуть стати причиною інсульту.

Експерти відзначили, що надмірною кількістю приправ також шкідливо для організму. Наприклад, кориця може пошкодити клітини печінки, а мускатний горіх має галюциногенні властивості.

Австрійські дієтологи радять відмовитися від занадто гарячого зеленого чаю, а також від частого вживання в їжу тунця і ревеню.